Over Lingerie Tropic2016-11-08T11:48:58+01:00

Lingerie Tropic: kwaliteitslingerie en -badmode op jouw maat!

Voel je mooi, zelfzeker, sexy en comfortabel in elke situatie. Dat is waar Lingerie Tropic voor staat. Al meer dan 30 jaar is Lingerie Tropic dé lingerie en badmode speciaalzaak in Zonhoven. Naast mooie lingerie en trendy badmode kan u bij ons ook terecht voor comfortabel ondergoed, nachtkleding, panty’s, homewear en veel meer.
Omdat iedereen uniek is en ook recht heeft op lingerie dat 100% comfortabel zit, hebben wij ons gespecialiseerd in lingerie en badmode op maat. U kan bij ons terecht voor BH’s met cupmaten van A tot H. Verder voeren wij ook zelf retouches uit zodat uw bikini, bh, badpak, etc … steeds zit als gegoten.
Lingerie Tropic verleent u graag deskundig advies over borstprothese BH’s. Door onze ruime pashokjes kan u op een comfortabele en aangename manier uw gekozen artikelen passen, steeds aangevuld met professioneel en deskundig advies. Uiteraard in een aangename sfeer en steeds met de meeste discretie.

Lingerie Tropic verdeelt enkel lingerie, badmode, ondergoed en nachtmode van absolute TOPkwaliteit. Het is voor ons logisch dat een optimale pasvorm enkel kan gegarandeerd worden door merken die kwalteit hoog in het vaandel dragen. Bij ons kan u volgende (Duitse) merken krijgen: Dacapo,Felina, Calida, Passionata, Ringella, …

Over Greta Steegmans

Greta Steegmans
Greta SteegmansZaakvoerster en adviseuse
Greta is een sympathieke, gedreven vrouw die 30 jaar geleden van haar passie haar beroep maakte: advies en verkoop van kwaliteitsvolle lingerie en badmode. Door haar jarenlange ervaring in de sector weet ze als geen ander om advies op maat te geven voor elke unieke klant. Het omgaan met mensen en helpen bij het maken van de juiste keuzes geeft haar nog steeds de meeste voldoening. Het is deze vibe die sinds jaar en dag nog steeds voelbaar is in dé lingerie speciaalzaak van Zonhoven.
De keuze voor de kwalitatieve Duitse lingeriemerken is een voor de hand liggende keuze van Greta. Een perfecte pasvorm op een lichaam kan enkel gegarandeerd worden door bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Net zoals bij deze merken staat ook de klant bij Lingerie Tropic volledig centraal.

Onze meest recente nieuwtjes